Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Kwaliteit-en-erkenning
Commissie van aanbeveling
Het allerbelangrijkste is de kwaliteit van onze opleidingen. Vandaar dat wij gebruik maken van experts die ruime ervaring hebben binnen de verslavingszorg, de spoedeisende hulpverlening SEH, medisch specialisten, eventementenhulpverlening. Al onze producten worden uitgebreid gescreend en aangepast door een enthousiast team. 

Hoofdinstructeurs
Er zijn drie hoofdinstructeurs die instructeurs mogen opleiden voor de EHBDD. Al deze hoofdinstructeurs hebben een uitgebreide training gevolgd en zijn zeer actief binnen de evenementenhulpverlening. Tevens hebben de instructeurs regelmatig intervisie en werkt men continu aan de (door)ontwikkeling van onze producten. 

Lars van Driel

Miranda Wezendonk

Judith van Ulzen


Erkenning Ministerie
De interventie EHBDD is ingeschreven binnen het loket Gezond leven. Deze vormt een onderdeel van het RIVM. Op dit moment worden onze producten ook kritisch vanuit wetenschappelijk oogpunt bekeken. We zijn erkend als interventie. Erkenning en accreditatie
De instructeursopleidingen van EHBDD zijn geaccrediteerd, en erkend op basis van de inhoud en de wijze waarop wij onze training geven. 

    
 Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.