Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Amsterdam-Dance-Event-(ADE)
Het Amsterdam Dance Event (ADE) is een muziekconferentie gericht op dance die sinds 1995 jaarlijks in Amsterdam gehouden wordt. Dit jaar zal Amsterdam meer dan 350.000 bezoekers ontvangen en is daarmee een van de grootste evenementen van de stad en tevens de grootste conferentie voor elektronische muziek ter wereld.

Dance-Events Horeca
De gemeente Amsterdam heeft sinds dit jaar aanvullende eisen gesteld aan dance-events in horecagelegenheden. Een van de onderdelen is dat het personeel een training gevolgd moet hebben om het gebied van ‘Eerste Hulp Bij Drank en Drugsongevallen’.

De EHBDD wordt erkend als certificering voor de ADE door de gemeente Amsterdam. In de training die wij geven wordt het horecapersoneel meegenomen in de wereld van alcohol en drugs in combinatie met lichte en ernstige gezondheidsverstoringen. Het is belangrijk dat men adequaat weet te handelen bij alcohol en drugsongevallen. De gemeente zal tijdens het ADE controleren of een horecagelegenheid beschikt over een certificering.

Meer informatie? Kijk hier op de website van de gemeente Amsterdam. 

Training en evenementenhulpverlening
De afgelopen periode hebben wij meer dan 200 medewerkers getraind en is de EHBDD vertegenwoordigd tijdens het ADE op diverse locaties met de evenementenhulpverlening. De inzet van gespecialiseerde EHBO’ers.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over onze trainingen of evenementenhulpverlening? U kunt met ons contact opnemen door een mail te sturen naar info@ehbdd.nl of telefonisch 026 37 96 195. Heeft u dringende vragen, ook tijdens het ADE, kunt u contact opnemen met het volgende nummer: 06-53876410

 Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.