Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Hulpverleners-opleiding
Inleiding

Het gebruik van drank en drugs (ook wel middelen genoemd) neemt de afgelopen jaren toe. Voorheen kwam je het gebruik van middelen met name tegen bij grootschalige evenementen maar de afgelopen jaren is het gebruik van middelen ingeburgerd in diverse settingen binnen onze maatschappij. Het, overmatige, gebruik van drank en drugs kan leiden tot onvoorspelbare en gevaarlijke situaties. Niet alleen voor de gebruiker zelf maar ook voor de omgeving.

Inhoud cursus

De cursus EHBDD is een gecertificeerde cursus die al jaren gegeven wordt aan (professionele) hulpverleners op het gebied van:
 • Kennis over middelen
 • Signaleren, reageren en triageren
 • Invloed sociale omgeving
 • Kennis over gebruikersmethoden
 • Preventie
 • Specifieke EHBO kennis (en praktijk)
De cursusdag is opgebouwd op basis van een aangename afwisseling van theorie en praktijk. Door middel van diverse werkvormen en de (ingebrachte) casuïstiek wordt u meegenomen in de dynamische wereld van “Drank en Drugs”.

Na deze training heeft u
 
 • kennis over de meest voorkomende middelen (en de trends in gebruik)
 • tools gekregen om te kunnen signaleren, reageren en triageren
 • kennis over de wijze van gebruik en wat voor effecten die hebben op het lichaam
 • kennis en praktische ervaring in het omgaan met sociale druk en gedrag van de gebruikers
 • specifieke kennis over hoe te handelen bij EHBDD en de do en dont’s
U ontvangt na deelname het certificaat 'EHBDD Hulpverlener'. Deze heeft een geldigheid van 1 jaar. U kunt uw certificaat verlengen door het volgen van een nascholing. De kosten hiervoor bedragen €89,95 excl btw. 

Doelgroep

Deze training is speciaal ontworpen voor iedereen die in de praktijk te maken krijgt met middelengebruik en eerste hulp verlening. Deelnemers aan de training zijn EHBO’ers, beveiligingspersoneel, social workers, overheidspersoneel et cetera.

Investering

Wij bieden u een compleet verzorgde dag aan op diverse locaties in Nederland en Belgie. Uw investering voor deze cursus is slechts €119,- exclusief 21% BTW. U ontvangt voor dit bedrag een cursusdag met een uitgebreide lunch en de hele dag verse koffie en thee. Al het lesmateriaal is in deze prijs inbegrepen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de cursus? Kijk in onze agenda wanneer de cursus bij u in de buurt gaat starten! Wilt u deze training graag in-company organiseren? Dan kunt u contact opnemen met ons via info@ehbdd.nl of telefonisch 0316-745521
 


Weergave:


Bezig met laden...
Nascholing EHBDD hulpverlener
€ 89,95 excl. btw
€ 108,84 incl. btw

Prijs per stuk

Training KNV leden: EHBDD Hulpverlener
€ 89,00 excl. btw
€ 107,69 incl. btw

Prijs per stuk


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.