Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Advisering

EHBDD biedt, in samenwerking met Medical Support B.V., organisatoren van evenementen advies over beleid en regelgeving om een sluitend alcohol- en drugsbeleid op te stellen en na te leven. Dit gebeurd op basis van de verordering die opgesteld is door de gemeente. 

Alcohol en Drugs

Vaak worden drugs en alcohol door jongeren vooral in het uitgaanscircuit genuttigd, waaronder evenementen. Het gebruik van deze middelen gaan vaker gepaard met overlast en ongevallen. Om dit te beperken wordt vanuit de gemeente en de GGD GHOR aangegeven aan evenementorganisatoren om een sluitend alcohol- en drugsbeleid op te stellen en na te leven.

Advies  ā€‹

De organisator van het evenement krijgt advies over beleid en regelgeving om een sluitend alcohol- en drugsbeleid op te stellen. Dit advies komt voort uit de Leidraad Drugs en Alcohol op Evenementen (Trimbos Instituut, 2016). Onderdeel van dit advies kan het inzetten van bepaalde interventies zijn, zoals Instructie Verantwoord Alcoholschenken voor barpersoneel, training EHBO-ers en inzet van handhavings- en voorlichtingsactiviteiten. 

Meer informatie?

Wij helpen u graag om een goed beeld te krijgen van uw evenement. U ontvangt van ons een passend advies. Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 (0) 26 3796 195 of per mail naar info@ehbdd.nl 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.