Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Onze-trainingen
Ons aanbod

Eerste Hulp Bij Drank en Drugsongevallen (EHBDD) komt steeds vaker in onze maatschappij voor. In de dynamische wereld van middelengebruik zijn steeds weer nieuwe trends in de markt. En dan is het van belang dat u weet hoe u kunt handelen als er een calamiteit zich voordoet.

Bureau Maatschappelijke Zorg heeft de EHBDD ontwikkeld in combinatie met een aantal unieke producten ontwikkeld. Wij bieden de volgende opleidingen en cursussen aan:

  • Instructeur EHBDD 
  • Hulpverlener EHBDD
  • Simulatie slachtoffer EHBDD
  • EHBDD Horeca Hulpverlener
     

Het dragen van het keurmerk geeft aan dat u over de actuele kennis en vaardigheden beschikt om op een gedegen en professionele wijze te handelen bij EHBDD. Om uw certificering, en daarmee het keurmerk, te behouden dient u eenmaal per jaar een terugkomdag gevolgd te hebben. Daarna zal uw keurmerk en certificering verlengd worden. 

U ontvangt meerdere malen per jaar berichten met een update over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van middelen(gebruik). Volgt u de opleiding tot 'Instructeur EHBDD' dan heeft u gedurende uw certificering de beschikking over actueel trainingsmateriaal (powerpoint, lesmodules etc.). Weergave:


Bezig met laden...
Nascholing Instructeurs 2024
€ 89,95 excl. btw
€ 108,84 incl. btw

Prijs per stuk

Training KNV leden: EHBDD Hulpverlener
€ 89,00 excl. btw
€ 107,69 incl. btw

Prijs per stuk


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.