Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Evenementenhulpverlening
Complete evenementenhulpverlening 

EHBDD bied de totale dienstverlening aan rondom evenementen waarbij de kans op alcohol en drugsongevallen aanwezig is. 
 

Mogelijkheden

Heel veel is mogelijk! Van het inzetten van gekwalificeerd personeel op uw evenement, tot het plaatsen van een complete Eerste Hulp- en Medische Opvang Unit, volledig ingericht en toegespitst op het specifieke karakter van uw evenement.

EHBDD is gespecialiseerd in het verzorgen van professionele (medische) eerstehulpverlening bij evenementen zoals concerten, bedrijfsfeesten, sportevenementen, danceparty’s en iedere andere vorm van evenementen.

Bij alle evenementen waarbij voor u als organisator een verplichting bestaat tot het bieden van adequate zorg ter plaatse is EHBDD uw partner. Wij bieden adequate opvang en behandeling bij kleine en grote letsels, en werken preventief.

EHBO | BLS en ALS gekwalificeerd (met EHBDD)

Door het inzetten van een compleet team van hulpverleners, denk hierbij aan EHBO'ers, verpleegkundigen en/of artsen bieden wij adequate beoordeling en/of behandeling van eventuele letsels. Het team is ruim ervaren door o.a. beroepsopleiding en werkervaring. Het team werkt aan de hand van protocollen en werkinstructies die perfect aansluiten en afgestemd zijn op de norm(en) binnen de spoedeisende hulpverlening.

Werkwijze

Voorafgaand aan een evenement, inventariseren wij samen met u wat er aan hulpverlening nodig zou kunnen zijn op uw evenement, deze inventarisatie gebeurd conform de Handreiking Risico-inventarisatie Publieksevenementen vanuit de GHOR en/of gemeente. Met deze gegevens wordt een compleet draaiboek opgezet over de complete (medische) eerstehulpverlening op uw evenement, dit draaiboek kunt u vervolgens gebruiken bij het aanvragen van de benodigde vergunningen.

Met dit opgestelde draaiboek bewijst u als organisator dat u de veiligheid van uw bezoekers en/of deelnemers aan u evenement belangrijk vindt. 

Meer informatie? U kunt contact opnemen met Lars van Driel op telefoonnummer +31 (0) 316745521 of via ons contactformulier. 
 

Voor spoedaanvragen kunt u bellen of een whatsapp bericht sturen naar +31 (0) 6 53876410 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.