nl
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

ADE-2019
Het Amsterdam Dance Event (ADE) is een muziekconferentie gericht op dance die sinds 1995 jaarlijks in Amsterdam gehouden wordt. Met zo'n 350.000 bezoekers is het een van de grootste evenementen van de stad en tevens de grootste conferentie voor elektronische muziek ter wereld. Dit jaar zal ADE plaatsvinden van 16 oktober t/m 20 oktober. 

Sinds vorig jaar is het verplicht voor alle horeca ondernemers die meedoen aan ADE om een cursus te volgen voor het verlenen van eerste hulp bij drank en drugsongevallen. De EHBDD is een gecertificeerde training die door de Gemeente Amsterdam is goedgekeurd. 

Hier kunt u meer informatie vinden over de training

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers via 026-3796195 of stuur een mail naar info@ehbdd.nl. 

EHBO tijdens ADE
Overweegt u om gekwalificeerde EHBO'ers in te zetten tijdens ADE? Wij kunnen u ontzorgen! Bezoek hiervoor onze website www.medicalsupport.nl voor meer informatie en om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.