Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Keurmerk-Horeca
EHBDD in de Horeca 

Steeds meer gemeenten stellen als eis dat er binnen een horecagelegenheid gekwalificeerd personeel aanwezig is die weet hoe te handelen bij 'Alcohol en Drugsongevallen'. Dit betekent dat u, afhankelijk van de eisen van de gemeente, personeel dient op te leiden. 

EHBDD Horeca Hulpverlener is een eendaags training waarmee u uw personeel bekwaam maakt om gezondheidsverstoringen als gevolg van alcohol en drugs te herkennen en passende eerste hulp te verlenen. Hoeveel medewerkers moeten beschikken over het certificaat is afhankelijk van de verordering van de gemeente. 

Naast het aanvullende certificaat EHBDD stelt de gemeente ook steeds meer als eis dat er een 'observatieruimte' oftewel een chill-out-room moet zijn. In deze ruimte dient toezicht te zijn door het gekwalificeerde personeel. Bij grotere feesten in uw horecagelegeheid dient u zelfs een EHBO team en post beschikbaar te hebben. 

EHBDD Horeca Plan 

EHBDD ontzorgt u door het opstellen van een 'Horeca EHBDD plan'. Hierin wordt beschreven welke maatregelen u als eigenaar neemt om de veiligheid van uw bezoekers te garanderen. Deze handreiking is speciaal gericht op de EHBDD. Naast het opstellen van het plan zijn er de volgende eisen gesteld die u als horeca operationeel dient te hebben:
 
  • Personeel, die naast een EHBO / BHV diploma, de aantekening heeft van de EHBDD
  • Beschikbare observatieruimte / chill-out-room voor uw bezoekers
  • Beschikbaarheid van een gratis watertappunt
  • Overeenkomst met een organisatie voor de organisatie van grotere evenementen waarbij BLS/ALS aanwezig dient te zijn.
Tijdens de inventarisatie zullen al deze punten met u besproken en uitgeschreven worden. Als alles geimplementeerd is ontvangt u een keurmerk die een jaar geldig is. Elk jaar zal er een check gedaan worden zodat het keurmerk weer verlengd zal worden met de duur van 1 jaar. 

Uw investering

Het eerste onderzoek dat zal plaatsvinden neemt ongeveer zes uur in beslag. Hierbij is een bezoek van ongeveer 1,5 tot 2 uur op uw locatie noodzakelijk. De kosten zijn afhankelijk van de grote van uw bedrijf. Informeer vrijblijvend naar de kosten. Bij afname van een EHBDD horeca plan krijgt u korting op de cursus voor uw medewerkers.

De jaarlijkse check voor uw bedrijf bieden wij u aan voor € 175,- exclusief 21% BTW

Meer informatie?

U kunt zeven dagen per week contact met ons opnemen voor meer informatie en het opvragen van een offerte. Neem hiervoor contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer +31 (0) 26 37 96 195 of per mail info@ehbdd.nl Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies